Kunt u niet vinden wat u zoekt? Stuur een mail met wat u nodig heeft en misschien kunnen we dat voor u regelen!

shop » complete boards

Complete Boards

Use code SKATE10 for 10% off (only complete boards)

Uitverkocht

maat

wielmaat: 98a, 52mm

deck: 8 inch

informatie

Dit skateboard is een echt goed beginners skateboard, het heeft harde wielen die voor elk terein geschikt zijn. (off road niet helaas, dit is vooral i.v.m de lagers) De wielen zijn hard maar niet te hard. Het board zelf is licht en flexibel maar veel sterker dan andere. Hierdoor is het voor hele goede trucjes niet erg fijn. Denk hierbij aan grote trappen of hoge halfpipes. Vandaar is dit ook een beginners board, perfect om je eerste ollies en kickflips op te doen!

Merk

skip is een merk dat tot nu toe vooral gespecialiceert is in beginners skateboards. Vandaar dat je ook vooral die gaat zien van dit merk.

Uitverkocht

informatie

Dit complete skateboard is meteen klaar voor gebruik, alles zit erop. De wielen zijn niet te hard en niet te zacht. Geschikt voor elk terein!

maat

wielmaat:  98a, 52mm

deck: 8.125 Inch

Informatie

Dit skateboard is een mooi skateboard voor op een skatebaan en voor op de normale weg. De wielhardheid is 98a waardoor ze niet snel kapot gaan maar ook niet te hard zijn. De kwaliteit van dit board is ook erg goed, dit komt vooral door het deck zelf. 

Merk

Inpeddo is niet bekend, dit is niet terecht. Het is namelijk een prachtig skateboard merk, dit merk gaat zeker nog groeien maar is nu nog op erg weinig plekken beschikbaar. Dat wij deze hebben kunt u dus ook als bijzonder beschouwen.