shop » blogs » Over skwear

Over skwear

skwear.nl is een skatewebshop die langzaam is ontstaan in de afgelopen maanden. Na veel proberen en hard werken is er nu een webshop ontstaan, skwear.nl

Skwear begon met 1 product, SKATEWAX. Dit product werd verkocht aan vrienden, kennissen en familie. Dit werd een succes en er werd genoeg verdiend om een KvK inschrijving te kopen. Na veel juridisch gebeuren werd skwear een officieel bedrijf.

Lange tijd heeft het daarna stilgestaan. Dit was omdat er een distributie gevonden moest worden met goede kwaliteit en ook nog eens eentje waarbij er in kleine aantallen ingekocht kon worden. Nadat deze gevonden was kwamen er de eerste producten.

Dit was wel een risico met name omdat de concurrentie erg groot is, tegenwoordig heb je websites als skatepro, skatedump en nog oneindig andere. Er moest wel een reden zijn waarom mensen hun producten bij ons gingen halen als hetzelfde product ook op een veel grotere webshop staat. Prijzen omlaag was geen optie. Dit heeft te maken met de marktprijzen, als elke shop hun producten 20 euro goedkoper maakt verdient niemand er meer iets aan. Persoonlijk advies is de oplossing geworden. skwear word beheert door skaters. Dus advies was geen probleem! Dit advies staat bij elk product en bij de komende blogs.

Ook verkoopt skwear merken die nog niet bekend zijn, deze merken worden dus ook nog weinig aangeboden. Dit is omdat het gaat om het skateboard en niet om het merk. Als mensen namelijk zoeken voor een bepaalt merk kopen ze dit veel vaker bij dat merk zelf.

skwear is een shop met voorraad. Dit betekent dat wij niet aan dropshipping doen. Dit is dat producten direct vanuit een leverancier naar de klant gaan. De reden dat dit niet gedaan word is omdat skwear dan niet de garantie kan bieden dat de producten ook echt van kwaliteit zijn. skwear verkoopt namelijk producten en geen foto's met een skateboard die een leuk plaatje erop heeft staan.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.